Žirnių sriuba - Receptai - PatarimuPasaulis lt
Žirnių sriuba - Beatos virtuvė
Rūkytas kumpis ar šoninė – labai geri šios sriubos draugai. Prieš sėjant sėklas, dirva turėtų būti ruošiama jau rudenį sukasant žemę iki 20-30 cm gylio, o sukastą žemę rekomenduojama patręšti. Morkos 2 vnt. Bulvės 2 vnt. Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų. Puode, kuriame virsime sriuba, įkaitiname 1 v.š. aliejaus, beriame papriką ir maišant kepame 5 minutes. Pilame ~300 gramų sultinio ir beriame žirnelius. Kai išvirs sriubą sutrinti su virtuviniu kombainu. Tada dėti visą nepjaustytą nuluptą svogūną, morkas ir bulves. Tiršta pievagrybių sriuba su lydytu sūreliu. Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Gardi šviežių daržovių - kopūstų, morkų, pomidorų, žirnelių - sriuba. Na, o pirmasis šių metų įrašas, kaip ir reikia tikėtis po geros šventės, – tai soti sriuba, atstatanti prarastas jėgas ir sveikatą:) Tai tradicinė tiršta žirnienė. Ji gardi, paprasta, pigi, maistinga ir produktų jos gamybai galima rasti visose maisto prekių parduotuvėse bet kuriuo metų laiku. Įdomu tai, kad sakant „žirniai“ turima omenyje jau džiovintus žirnius, kai tuo tarpu šviežiems …. Sudedame prieskonius: lauro lapą, juoduosius ir kvapniuosius pipirus. 2. Bulves nuskutame ir supjaustome kubeliais. 3. Prieš tiekiant į kiekvieną dubenėlį, ant. Baltam padažui: 50 g sviesto 50 g kvietinių miltų 500 ml karšto pieno Puode išlydome sviestą, sudedame svogūną, porą, salierą ir pakepiname ant mažiausios įmanomos ugnies apie 15 minučių.
- Tiršta žirnių sriuba, receptas Maistas 15min lt
- Skaldytų žirnių sriuba - Beatos virtuvė
- Daržovių sriuba - visi receptai Maistas 15min lt
- Prancūziška žirnių sriuba - 1000receptų lt
- zirniu sriuba - receptų paieška Receptai lt
- Žirnių sriuba su vištiena - receptas Receptai lt
Pietų stalas: Žirnių sriuba - pietustalas blogspot com
Prireikus, aš 1-2 v.š. miltų išmaišau su 2-3 v.š. šalto virinto vandens arba šalto sultinio, kai nelieka gumuliukų, įplaku samtelį karštos sriubos, galiausia, viena ranka maišydama puodą, kita supilu gautą tyrę į puodą su verdančia sriuba. Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su smulkiai pjaustyta šonine ir morkomis. Jei sriuba per tiršta, įpilkite dar truputį vištienos sultinio. 8. Pagardinkite 2 valgomais šaukštais alyvuogių aliejaus. 9. Patiekite kartu su šviežiai kapotomis petražolėmis ir skrebučiais. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Pirmiausia virti vištieną ir ryžius su visais prieskoniais 15 min. Užverdame ir ant vidutinės ugnies verdame 15 minučių. Malonu, kad užsukote į mano receptukų "saugyklą - talpyklą". Nuplauname juos, užpilame karštu vandeniu ir paliekame brinkti geroms 4 valandoms. Į verdantį vandenį metame kubeliais supjaustytas bulves, riekutėmis supjaustytą morką, vieną svogūno galvą ir suberiame išbrinkusius žirnius. Įberiame. Post navigation. Bolivinės balandos ir moliūgų salotos (be glitimo, be pieno produktų) Naminiai begliuteniniai džiūvėsėliai. Skaldytus žirnius reikia pasiruošti iš anksto. Visi čia patalpinti receptai yra mano išbandyti ir dedu tik mums patikusius receptus. Išvirusius šonkaulius išimame iš puodo, nuimame mėsą ir supjaustome gabaliukais. Net susimąsčiau, kad šiais metais jų valgiau išties mažai: kopūstų, moliūgų, ai dar tą plastmasinę iš pakelių…ir viskas, tuom. Trintos sriubos mano valgytojams netinka, nes jie valgydami negali indentifikuoti kur morka, kur bulvė, kur mėsytė ir t.t. Jei sriuba pasidaro per daug tiršta, įpylame kelis šlakelius verdančio vandens. 4. Kol verda sriuba, su kavos malūnėliu ar kitu smulkintuvu atskirai sumalame linų sėmenis, kanapių sėklas ir saulėgrąžas iki smulkių gabaliukų. Trinta žirnių sriuba "Mantinga" Maistinė vertė (100 g) Angliavandenių 7 g Baltymų 3 g Riebalų 3 g Energetinė vertė (100 g) Kalorijų 77 kcal Kas yra KILO.lt? Narys gauna Mitybos planas Jums bus sudarytas profesionalus mitybos planas, kurį kartu su dietologe galėsite nuolat tobulinti. Svogūną ir česnaką susmulkiname. Į puodą pilame aliejų, dedame sviestą.
Nulupkite bulves ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Man tai – visų pirma, vaikystę primenanti sriuba. Joje nereikia bulvių, užtenka tirštumo ir stiprumo iš gerai apvirusių žirnių. Ingredientai. Žirniai 1 st. džiovintų, skaldytų Vanduo 6 st. Sultinys 6 valg. š. 6 kubeliai tirpaus Svogūnai 2 vnt. Nori, kad sriuba būtų paprasta ir naminė. Šita sriuba ypatinga tuo, kad joje yra labai mažai ingridientų, ir ji yra puikus trintos ir paprastos sriubos mixas. Bulves ir morkas pjaustyti smulkiais kubeliais. Trinta žaliųjų žirnelių ir špinatų sriuba. Kai sviestas išsilydo, beriame svogūną, česnaką ir truputėlį pakepiname. Kai puodo turinys užvirs, sumažiname ugnį …. Jei sriuba atrodo per tiršta, galima dar įpilti sultinio. Trintą sriubą vėl pastačiau užvirimui, subėriau maltus pipirus ir džiovintus čiobrelius, patikrinau ar pakanka druskos. Kai sriuba užvirė iš karto ją nukėliau ir supilsčiau į indelius, ant viršaus užbarstydama traškiųjų kepintų šoninės gabalėlių. Kažkodėl man žirnienė asocijuojasi su kareiviškomis lauko virtuvėmis, garuojančiomis tarp sniego pusnynų vidury baltos žiemos. Baravykų sriuba 1 "Tom Yum Kung" sriuba 1. Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba. Šaltibarščiai 3. Šalta pavasarinė sriuba. Tada visas sėklas sumaišome kartu, įberiame smulkios Himalajų arba jūros druskos. 5. O žmonėms ji patinka nes yra paprasta, pigi, maistinga ir lengvai paruošiama. Ši sriuba sena kaip pasaulis ir mėgiama daugelyje šalių. Salierų lapkočius supjaustykite smulkiais kubeliais, suberkite į keptuvę kartu su morkomis bei svogūnais ir trumpai patroškinkite. 3. Žirnius nukoškite, suberkite į puodą, įpilkite 1,5 l šviežio vandens ir virkite uždengę, kol žirniai suminkštės. Gairės: trinta sriuba, sriubos receptai, trintos sriubos receptai, žirnių sriuba, žirnių sriubos receptas, sriuba, trinta zirniu sriuba, zirniu sriuba receptai, zali zirniai, skani zirniu sriuba, zirniu pure sriuba. Tada sudedame žirnius, lauro lapelį, supilame sultinį ir leidžiam pavirti maždaug 5 minutes. Viską sudėti į puodą ir užpilti sultiniu, įmesti kumpio griežinėlius. Beriame kalendrą, asafetidą ir kepame 10-15 sek. Dedame žirnius, pilame pomidorų tyrę ir sultinį. Mielieji, kaip dažnai valgote sriubą? Šiaip kažkaip įdomu pasidarė…Mėgstu sriubas, netgi labai mėgstu, bet valgau jas labai retai, išties, net per retai. Supilame sriubą į blenderį arba suplakame naudodami rankinį mikserį, kartu pasūdydami, pabarstydami pipirų ir įpildami grietinėlę. Supilame atgal į puodą ir dar pakaitiname (tik neužverdame, nes sriuba praras tą skaisčiai žalią spalvą). Pateikiame su skrudinta balta duona, ir, jei norime, šlakeliu grietinėlės. Kartoju labai labai seną daržovių sriubos receptą.Kiekius iki dabar tokius pačius naudoju, tik gaminu šiek tiek kitaip – taisyklingiau, sakyčiau. Bet šiaip tai geras, laiko patikrintas receptas. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą